Nabeschouwing Lowestoft Town - Weston-super-Mare (1-3) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Lowestoft Town het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Weston-super-Mare. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Meadow in Lowestoft.

Via de Lowestoft Town - Weston-super-Mare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lowestoft Town - Weston-super-Mare (1-3)

Het FA Cup duel tussen Lowestoft Town en Weston-super-Mare is onder leiding van scheidsrechter Daniel Baines geëindigd in een 1-3 overwinning voor Weston-super-Mare. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door K. Haylock, waarmee Lowestoft Town met 1-0 de leiding nam. In de 10e minuut was het Weston-super-Mare dat via Marley Rose dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Baines. J. Trowbridge dacht na 28 minuten te scoren voor Weston-super-Mare, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Weston-super-Mare via Dylan Kadji, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Nick McCootie de gelijkmaker voor Weston-super-Mare in de 46e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 63e minuut nam Weston-super-Mare de leiding na een doelpunt van Luke Coulson. Na 94 minuten kwam Weston-super-Mare op een ruime 1-3 voorsprong nadat Luke Coulson de derde treffer van de wedstrijd maakte.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Weston-super-Mare.

Wedstrijdstatistieken Lowestoft Town - Weston-super-Mare
1
3
LIVE Lowestoft Town - Weston-super-Mare 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lowestoft Town - Weston-super-Mare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lowestoft Town Doelpunt K. Haylock Lowestoft Town 1-0
10' Eigen doelpunt Weston-super-Mare Eigen doelpunt Marley Rose Ollie Chamberlain Weston-super-Mare
28' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt J. Trowbridge met assist van Luke Shaun Holt Weston-super-Mare
46' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Dylan Kadji met assist van James Dodd Weston-super-Mare
48' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Nick McCootie Weston-super-Mare 1-1
63' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Luke Coulson Weston-super-Mare 1-2
70' Wissel Weston-super-Mare Wissel Brandon Edward Bak voor Nick McCootie Weston-super-Mare
83' Wissel Weston-super-Mare Wissel Jordan Bastin voor Reuben Reid Weston-super-Mare
94' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Luke Coulson Weston-super-Mare 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Lowestoft Town - Weston-super-Mare
Opstellingen Lowestoft Town - Weston-super-Mare

Voorbeschouwing Lowestoft Town - Weston-super-Mare

Lowestoft Town en Weston-super-Mare spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Baines en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lowestoft Town en Weston-super-Mare elkaar treffen in de FA Cup.