Nabeschouwing Ossett United - Widnes (0-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 3 augustus 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Ossett United het zaterdag 3 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Widnes. De wedstrijd wordt gespeeld in Ingfield Stadium (Ossett, West Yorkshire) in Ossett, West Yorkshire.

Via de Ossett United - Widnes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ossett United - Widnes (0-1)

Het FA Cup duel tussen Ossett United en Widnes is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Widnes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door , waarmee Widnes met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ossett United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Widnes uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ossett United - Widnes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ossett United - Widnes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

73' Doelpunt Widnes Doelpunt Widnes 0-1