Nabeschouwing Peterborough Sports - Rushall Olympic (0-0) (4-5 na strafschoppen) || FA Cup 2024/2025

Dinsdag 15 oktober 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Peterborough Sports het dinsdag 15 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rushall Olympic. De wedstrijd wordt gespeeld in Lincoln Road in Peterborough.

Via de Peterborough Sports - Rushall Olympic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Het FA Cup duel tussen Peterborough Sports en Rushall Olympic is onder leiding van scheidsrechter Robert Massey Ellis geëindigd in een overwinning voor Rushall Olympic. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Rushall Olympic het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Michael Gyasi van Peterborough Sports. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 20e minuut het veld moest verlaten. In de 61e minuut kreeg Michael Gyasi van Rushall Olympic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rushall Olympic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Peterborough Sports en Rushall Olympic gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Rushall Olympic, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Peterborough Sports - Rushall Olympic 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough Sports - Rushall Olympic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Tweede gele kaart Peterborough Sports Tweede gele kaart voor Michael Gyasi Peterborough Sports
61' Tweede gele kaart Rushall Olympic Tweede gele kaart voor Michael Gyasi Rushall Olympic
1' Penalty gemist in shootout Peterborough Sports Penalty gemist in shootout Dan Lawler Peterborough Sports 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Gerry McDonagh Rushall Olympic 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Dion Sembie-Ferris Peterborough Sports 2-1
4' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Dan King Rushall Olympic 2-2
5' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Eliot Putman Peterborough Sports 3-2
6' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Roddy McGlinchey Rushall Olympic 3-3
7' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Oisin Gallagher Peterborough Sports 4-3
8' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Liam McAlinden Rushall Olympic 4-4
9' Penalty gemist in shootout Peterborough Sports Penalty gemist in shootout Dan Jarvis Peterborough Sports 0-0
10' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Ethan McLeod Rushall Olympic 4-5
72' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Dan King Mason Rees Peterborough Sports
77' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Adulai Sambu Sam McLintock Rushall Olympic
80' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Gerry McDonagh Luke Benbow Peterborough Sports
81' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Kaine Felix William Van Lier Rushall Olympic
81' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Ethan McLeod Dempsey Arlott-John Peterborough Sports
94' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Ryan Fryatt Ashton Fox Rushall Olympic
98' Penalty gescoord in shootout Peterborough Sports Penalty gescoord in shootout Terell Pennant Peterborough Sports
99' Penalty gescoord in shootout Rushall Olympic Penalty gescoord in shootout Terell Pennant Rushall Olympic
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough Sports - Rushall Olympic
Opstellingen Peterborough Sports - Rushall Olympic

Voorbeschouwing Peterborough Sports - Rushall Olympic

Peterborough Sports en Rushall Olympic spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Massey Ellis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough Sports en Rushall Olympic in de FA Cup vond plaats op 12 oktober 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.