Nabeschouwing Royston Town - Bedford Town (1-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Royston Town het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bedford Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Garden Walk Stadium in Royston.

Via de Royston Town - Bedford Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royston Town - Bedford Town (1-1)

De FA Cup 2024/2025 wedstrijd tussen Royston Town en Bedford Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Oluwakoyejo Dawod, waarmee Royston Town met 1-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

Wedstrijdstatistieken Royston Town - Bedford Town
1
1
LIVE Royston Town - Bedford Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royston Town - Bedford Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Royston Town Doelpunt Oluwakoyejo Dawod Royston Town 1-1