Nabeschouwing Wimborne Town - Weston-super-Mare (0-2) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur



In de FA Cup 2024/2025 neemt Wimborne Town het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Weston-super-Mare. De wedstrijd wordt gespeeld in The Cuthbury Stadium (Wimborne Minster, Dorset) in Wimborne Minster, Dorset.

Via de Wimborne Town - Weston-super-Mare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wimborne Town - Weston-super-Mare (0-2)

Het FA Cup duel tussen Wimborne Town en Weston-super-Mare is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Weston-super-Mare. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Luke Coulson, waarmee Weston-super-Mare met 0-1 de leiding nam. Weston-super-Mare vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nick McCootie op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Weston-super-Mare.

Wedstrijdstatistieken Wimborne Town - Weston-super-Mare
LIVE Wimborne Town - Weston-super-Mare 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wimborne Town - Weston-super-Mare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Luke Coulson Weston-super-Mare 0-1
24' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt Nick McCootie Weston-super-Mare 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wimborne Town - Weston-super-Mare
Opstellingen Wimborne Town - Weston-super-Mare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wimborne Town - Weston-super-Mare

Wimborne Town en Weston-super-Mare spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Wimborne Town en Weston-super-Mare elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Wimborne Town 0
Winst Weston-super-Mare 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Wimborne Town - Weston-super-Mare Opstelling Wimborne Town Opstelling Weston-super-Mare Live Wimborne Town - Weston-super-Mare Live Wimborne Town - Weston-super-Mare kijken Wimborne Town - Weston-super-Mare kijken Live Wimborne Town - Weston-super-Mare stream Wimborne Town - Weston-super-Mare Fox Sports Nabeschouwing Wimborne Town - Weston-super-Mare Uitslag Wimborne Town - Weston-super-Mare Statistieken Wimborne Town - Weston-super-Mare FA Cup 2024/2025 Wimborne Town - Weston-super-Mare wedden Wimborne Town - Weston-super-Mare gokken Wimborne Town - Weston-super-Mare Unibet