Nabeschouwing Ecuador - Honduras (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 16 juni 2024 - 21:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Ecuador het zondag 16 juni 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Honduras.

Via de Ecuador - Honduras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ecuador - Honduras (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Ecuador en Honduras is onder leiding van scheidsrechter Ismael Alexander Cornejo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ecuador. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Jeremy Sarmiento, waarmee Ecuador met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Róchez in de 29e minuut zorgde er even later voor dat Honduras weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut zette Piero Hincapié zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ecuador de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ismael Alexander Cornejo, waardoor Ecuador dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ecuador - Honduras 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ecuador - Honduras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Ecuador Doelpunt Jeremy Sarmiento met assist van Moisés Caicedo Ecuador 1-0
29' Penalty Honduras Penalty B. Róchez Honduras 1-1
46' Wissel Honduras Wissel W. Decas voor J. Arriaga Honduras
46' Wissel Honduras Wissel R. Castillo voor B. Róchez Honduras
46' Wissel Honduras Wissel M. Núñez voor C. Mejía Honduras
46' Wissel Honduras Wissel A. Vega voor J. Benavidez Honduras
57' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor Kendry Páez Ecuador
60' Wissel Ecuador Wissel Alan Minda voor John Yeboah Ecuador
62' Gele kaart Honduras Gele kaart voor J. Álvarez Honduras
66' Wissel Honduras Wissel F. Martínez voor J. Álvarez Honduras
68' Gele kaart Honduras Gele kaart voor F. Martínez Honduras
76' Wissel Ecuador Wissel Ángel Mena voor Jeremy Sarmiento Ecuador
76' Wissel Ecuador Wissel Carlos Gruezo voor Alan Franco Ecuador
77' Wissel Ecuador Wissel Kevin Rodríguez voor Enner Valencia Ecuador
84' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor Carlos Gruezo Ecuador
84' Wissel Honduras Wissel A. López voor A. Najar Honduras
89' Doelpunt Ecuador Doelpunt Piero Hincapié met assist van Kendry Páez Ecuador 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ecuador - Honduras
Opstellingen Ecuador - Honduras
De opstellingen van Ecuador en Honduras zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ecuador gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Honduras zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ecuador - Honduras

Ecuador en Honduras treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ismael Alexander Cornejo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ecuador en Honduras elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.