Nabeschouwing Frankrijk - Canada (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 9 juni 2024 - 21:15 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Frankrijk het zondag 9 juni 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Canada. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Frankrijk - Canada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Canada (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Frankrijk en Canada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Frankrijk en Canada gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Frankrijk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Frankrijk - Canada 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Canada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Canada Gele kaart voor Alistair Johnston Canada
40' Gele kaart France Gele kaart voor Eduardo Camavinga France
46' Wissel France Wissel Ferland Mendy voor Theo Hernández France
62' Wissel France Wissel Bradley Barcola voor Olivier Giroud France
62' Wissel Canada Wissel Richie Laryea voor Alistair Johnston Canada
62' Wissel France Wissel Ibrahima Konaté voor Dayot Upamecano France
71' Wissel Canada Wissel Kamal Miller  voor Derek Cornelius Canada
71' Wissel Canada Wissel Jonathan Osorio voor Cyle Larin Canada
74' Wissel France Wissel Kylian Mbappé voor Ousmane Dembélé France
74' Wissel France Wissel Kingsley Coman voor Marcus Thuram France
84' Wissel Canada Wissel Kyle Hiebert voor Alphonso Davies Canada
84' Wissel Canada Wissel Tani Oluwaseyi voor Ismaël Koné Canada
84' Wissel Canada Wissel Jacob Shaffelburg voor Tajon Buchanan Canada
87' Wissel France Wissel Randal Kolo Muani voor Antoine Griezmann France
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Canada
Opstellingen Frankrijk - Canada
De opstellingen van Frankrijk en Canada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frankrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Canada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Frankrijk - Canada

Frankrijk en Canada treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frankrijk en Canada elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.