Nabeschouwing Malaysia - Lebanon (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 8 september 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Malaysia het zondag 8 september 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lebanon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Nasional Bukit Jalil in Kuala Lumpur.

Via de Malaysia - Lebanon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malaysia - Lebanon (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Malaysia en Lebanon is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Malaysia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Romel Morales, waarmee Malaysia met 1-0 de leiding nam. In de 79e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lebanon verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Malaysia.

Wedstrijdstatistieken Malaysia - Lebanon
Goals
1
0
LIVE Malaysia - Lebanon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malaysia - Lebanon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Malaysia Doelpunt Romel Morales Malaysia 1-0
79' Rode kaart Lebanon Rode kaart voor Lebanon
Video hoogtepunten en samenvatting Malaysia - Lebanon
Opstellingen Malaysia - Lebanon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Malaysia - Lebanon

Malaysia en Lebanon treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Malaysia en Lebanon elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Malaysia 0
Winst Lebanon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Malaysia - Lebanon Opstelling Malaysia Opstelling Lebanon Live Malaysia - Lebanon Live Malaysia - Lebanon kijken Malaysia - Lebanon kijken Live Malaysia - Lebanon stream Malaysia - Lebanon Fox Sports Nabeschouwing Malaysia - Lebanon Uitslag Malaysia - Lebanon Statistieken Malaysia - Lebanon Vriendschappelijk internationaal 2024 Malaysia - Lebanon wedden Malaysia - Lebanon gokken Malaysia - Lebanon Unibet