Nabeschouwing Malta - Wit-Rusland (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Malta het dinsdag 26 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Wit-Rusland (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Malta en Wit-Rusland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Malta en Wit-Rusland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Malta, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Dohál niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Malta - Wit-Rusland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Malta Gele kaart voor Kirill Pechenin Malta
41' Gele kaart Belarus Gele kaart voor Carlo Zammit Lonardelli Belarus
46' Wissel Malta Wissel Sergey Karpovich voor Danila Nechaev Malta
46' Wissel Malta Wissel Dunstan Vella voor Y. Yankam Malta
46' Wissel Belarus Wissel Rashed Al-Tumi voor Henry Bonello Belarus
46' Wissel Belarus Wissel Kirill Kaplenko voor Evgeniy Yablonskiy Belarus
59' Wissel Belarus Wissel Valeriy Gromyko voor Maks Ebong Belarus
59' Wissel Belarus Wissel Vladislav Morozov voor Artem Shumanskiy Belarus
65' Wissel Malta Wissel C. Attard voor Carlo Zammit Lonardelli Malta
65' Wissel Malta Wissel B. Paiber voor Nicky Muscat Malta
65' Wissel Belarus Wissel N. Portelli voor Kyrian Nwoko Belarus
77' Wissel Malta Wissel Ilya Chernyak voor Kirill Pechenin Malta
83' Wissel Belarus Wissel Egor Karpitskiy voor Maksim Kireev Belarus
84' Gele kaart Belarus Gele kaart voor M. Beerman Joseph Mbong Belarus
88' Gele kaart Malta Gele kaart voor N. Korzun Malta
90' Gele kaart Malta Gele kaart voor B. Paiber Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Wit-Rusland
Opstellingen Malta - Wit-Rusland
De opstellingen van Malta en Wit-Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wit-Rusland zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Gilbert Agius
Coach Carlos Alós Ferrer
Voorbeschouwing Malta - Wit-Rusland

Malta en Wit-Rusland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Dohál en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Wit-Rusland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.