Nabeschouwing Vietnam - Rusland (0-3) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 5 september 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Vietnam het donderdag 5 september 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Sân vận động quốc gia Mỹ Đình in Hanoi.

Via de Vietnam - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vietnam - Rusland (0-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Vietnam en Rusland is onder leiding van scheidsrechter Suhaizi bin Shukri geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Daler Kuzyaev, waarmee Russia met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Van Thanh Vu zorgde ervoor dat Russia op 0-2 kwam te staan in de 61e minuut. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Russia, waarmee Tamerlan Musaev zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suhaizi bin Shukri, waardoor Rusland dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vietnam - Rusland 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vietnam - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Russia Doelpunt Daler Kuzyaev met assist van Tamerlan Musaev Russia 0-1
34' Wissel Russia Wissel Valentin Paltsev voor Evgeni Morozov Russia
46' Gele kaart Russia Gele kaart voor Artem Karpukas Russia
46' Wissel Russia Wissel Evgeny Latyshonok voor Andrey Lunev Russia
46' Wissel Vietnam Wissel Nguyễn Tiến Linh voor Thanh Binh Dinh Vietnam
46' Wissel Russia Wissel Danil Prutsev voor Nikita Krivtsov Russia
57' Wissel Vietnam Wissel Vi Hao Bui voor Nguyễn Hoàng Đức Vietnam
57' Wissel Vietnam Wissel Tuan Hai Pham voor Nguyễn Hai Long Vietnam
61' Eigen doelpunt Russia Eigen doelpunt Van Thanh Vu Russia 0-2
63' Wissel Russia Wissel Daniil Glebov voor Artem Karpukas Russia
63' Wissel Russia Wissel Dmitriy Vorobyev voor Sergey Pinyaev Russia
71' Wissel Vietnam Wissel Nguyễn Quang Hải voor Hùng Dũng Đỗ Vietnam
76' Wissel Russia Wissel Arsen Adamov voor Vyacheslav Karavaev Russia
77' Doelpunt Russia Doelpunt Tamerlan Musaev met assist van Danil Prutsev Russia 0-3
81' Wissel Vietnam Wissel Nguyễn Tuấn Anh voor Quế Ngọc Hải Vietnam
81' Wissel Vietnam Wissel Tuan Duong Giap voor Tuan Tai Phan Vietnam
Video hoogtepunten en samenvatting Vietnam - Rusland
Opstellingen Vietnam - Rusland
De opstellingen van Vietnam en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vietnam gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rusland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Vietnam - Rusland

Vietnam en Rusland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suhaizi bin Shukri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vietnam en Rusland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.