Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 10 september 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt AS Eupen het zaterdag 10 september 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Joeri Van De Velde geëindigd in een 2-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door M. Sylla, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. El Ghanassy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette E. Ocansey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joeri Van De Velde, waardoor AS Eupen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AS Eupen - KV Oostende 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor F. Taulemesse AS Eupen
34' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Y. El Ghanassy KV Oostende
46' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Amani AS Eupen
50' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Sylla met assist van Luis García AS Eupen 1-0
56' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Y. El Ghanassy met assist van Fernando Canesin KV Oostende 1-1
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Ocansey AS Eupen 2-1
66' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Ocansey AS Eupen
68' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Diallo AS Eupen
72' Wissel KV Oostende Wissel F. Berrier voor K. Musona KV Oostende
74' Wissel AS Eupen Wissel A. Bassey voor E. Ocansey AS Eupen
80' Wissel KV Oostende Wissel L. Dimata voor K. Vandendriessche KV Oostende
82' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Marušić KV Oostende
85' Wissel AS Eupen Wissel G. Dufour voor J. Amani AS Eupen
85' Wissel KV Oostende Wissel F. Antunes voor Z. Cyriac KV Oostende
88' Wissel AS Eupen Wissel Cases voor H. Onyekuru AS Eupen
95' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Berrier KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - KV Oostende
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende

Voorbeschouwing AS Eupen - KV Oostende

AS Eupen en KV Oostende treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joeri Van De Velde en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en KV Oostende elkaar treffen in de Jupiler Pro League.