Nabeschouwing AS Eupen - Mechelen (0-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 6 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt AS Eupen het zaterdag 6 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de AS Eupen - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Mechelen (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Verdier, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Mechelen opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het T. Matthys die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Mechelen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Mechelen
0
2
3
5
LIVE AS Eupen - Mechelen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Verdier met assist van T. Matthys Mechelen 0-1
53' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor G. Dufour AS Eupen
61' Wissel AS Eupen Wissel Cases voor F. Taulemesse AS Eupen
63' Wissel Mechelen Wissel D. Kolovos voor Y. Croizet Mechelen
72' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Bjelica Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel D. Veselinović voor N. Verdier Mechelen
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Matthys Mechelen
87' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Matthys Mechelen 0-2
90' Wissel Mechelen Wissel G. Claes voor T. Matthys Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Mechelen
Opstellingen AS Eupen - Mechelen

Voorbeschouwing AS Eupen - Mechelen

AS Eupen en Mechelen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 1 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.