Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden (0-3) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zaterdag 21 september 2024 - 16:00 uur



In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 21 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Shogo Taniguchi, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Herve Matthys zorgde ervoor dat Sint-Truiden op 0-2 kwam te staan in de 85e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ryotaro Ito van Sint-Truiden die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Sint-Truiden dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
19
Schoten op doel
0
10
Aanvallen
106
92
Gevaarlijke aanvallen
37
52
Passes
471
466
Overtredingen
4
13
Buitenspel
1
2
Corners
4
7
Wissels
5
4
LIVE Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Shogo Taniguchi Sint-Truiden 0-1
10' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Charly Keita voor Thibaud Verlinden K. Beerschot V.A.
48' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Shogo Taniguchi Sint-Truiden
46' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Marco Weymans voor Brian Plat K. Beerschot V.A.
46' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel DMargio Wright-Phillips voor Florian Krüger K. Beerschot V.A.
66' Wissel Sint-Truiden Wissel Andrés Ferrari voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
75' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Ayouba Kosiah voor Antoine Colassin K. Beerschot V.A.
75' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Tom Reyners voor Ewan Henderson K. Beerschot V.A.
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryotaro Ito voor Joel Chima Fujita Sint-Truiden
85' Eigen doelpunt Sint-Truiden Eigen doelpunt Herve Matthys Sint-Truiden 0-2
86' Wissel Sint-Truiden Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Billal Brahimi Sint-Truiden
89' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Ryotaro Ito Sint-Truiden 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dirk Kuijt
Basiselftal Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
33 Nick Shinton K
26 Derrick Katuku Tshimanga V
3 Hervé Matthys V
5 Loïc Mbe Soh V
4 Brian Plat M
42 Ar'jany Martha M
18 Ryan Sanusi M
8 Ewan Henderson M
10 Thibaud Verlinden A
11 Florian Krüger A
25 Antoine Colassin A
Formatie 3-4-3
Coach Felice Mazzù
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden

Beerschot-Wilrijk en Sint-Truiden treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 3 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst Sint-Truiden 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 16e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Sint-Truiden Live Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Live Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden kijken Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden kijken Live Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden stream Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Uitslag Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Statistieken Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2024/2025 Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden wedden Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden gokken Beerschot-Wilrijk - Sint-Truiden Unibet