Nabeschouwing Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk (4-1) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Cercle Brugge het zondag 11 augustus 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 4-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Bruninho, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kazeem Olaigbe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist K. Beerschot V.A. de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Simion Michez.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Cercle Brugge vergroot nadat Kévin Denkey de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist Abdoul Kader Ouattara namens Cercle Brugge de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nathan Verboomen bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Bruninho met assist van Thibo Somers Cercle Brugge 1-0
17' Wissel Cercle Brugge Wissel Senna Miangue voor Edgaras Utkus Cercle Brugge
22' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kazeem Olaigbe met assist van Kévin Denkey Cercle Brugge 2-0
25' Doelpunt K. Beerschot V.A. Doelpunt Simion Michez met assist van Thibaud Verlinden K. Beerschot V.A. 2-1
42' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kévin Denkey met assist van Hannes Van Der Bruggen Cercle Brugge 3-1
45' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Kazeem Olaigbe Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Lawrence Agyekum voor Hannes Van Der Bruggen Cercle Brugge
46' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Marco Weymans voor Arjany Martha K. Beerschot V.A.
59' Wissel Cercle Brugge Wissel Alan Minda voor Kazeem Olaigbe Cercle Brugge
59' Wissel Cercle Brugge Wissel Abdoul Kader Ouattara voor Bruninho Cercle Brugge
64' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel DMargio Wright-Phillips voor Charly Keita K. Beerschot V.A.
64' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Tom Reyners voor Ewan Henderson K. Beerschot V.A.
66' Gele kaart K. Beerschot V.A. Gele kaart voor Tom Reyners K. Beerschot V.A.
80' Wissel K. Beerschot V.A. Wissel Oscar Vargas voor Simion Michez K. Beerschot V.A.
85' Gele kaart K. Beerschot V.A. Gele kaart voor Apostolos Konstantopoulos K. Beerschot V.A.
86' Wissel Cercle Brugge Wissel Erick voor Abu Francis Cercle Brugge
89' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Abdoul Kader Ouattara met assist van Thibo Somers Cercle Brugge 4-1
96' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Erick Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Cercle Brugge - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.