Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden (1-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Genk het zondag 23 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door N. Karelis, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastien Delferiere, waardoor Genk de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Genk - Sint-Truiden
Goals
1
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
4
4
Overtredingen
12
16
Corners
5
4
LIVE Genk - Sint-Truiden 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor T. Sušić Genk
62' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor L. Trossard Genk
68' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Proschwitz voor Y. Boli Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel I. Swers voor J. Bamba Sint-Truiden
78' Wissel Genk Wissel N. Karelis voor L. Bailey Genk
80' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor P. Valdivia Sint-Truiden
87' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Swers Sint-Truiden
88' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis Genk 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Sint-Truiden
Opstellingen Genk - Sint-Truiden

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Sint-Truiden

Genk en Sint-Truiden treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 11
Winst Sint-Truiden 2
Gelijkspel 3
Totaal 16
Tags
Genk - Sint-Truiden Opstelling Genk Opstelling Sint-Truiden Live Genk - Sint-Truiden Live Genk - Sint-Truiden kijken Genk - Sint-Truiden kijken Live Genk - Sint-Truiden stream Genk - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden Uitslag Genk - Sint-Truiden Statistieken Genk - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2016/2017 Genk - Sint-Truiden wedden Genk - Sint-Truiden gokken Genk - Sint-Truiden Unibet