Nabeschouwing Genk - Standard Luik (0-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 28 juli 2024 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Genk het zondag 28 juli 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Standard Luik (0-0)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Genk en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Genk dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Genk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lothar D'hondt niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Genk - Standard Luik 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Isaac Price Standard Liège
28' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Ibe Hautekiet Standard Liège
37' Wissel Genk Wissel Yira Sor voor Ken Nkuba Genk
49' VAR: Afgekeurd doelpunt Soufiane Benjdida Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Soufiane Benjdida Standard Liège
63' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Aiden ONeill Standard Liège
63' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Marko Bulat Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel Sacha Bansé voor Soufiane Benjdida Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel Grejohn Kyei voor Léandre Kuavita Standard Liège
75' Wissel Standard Liège Wissel Alexandro Calut voor Marko Bulat Standard Liège
83' Wissel Genk Wissel Noah Adedeji-Sternberg voor Konstantinos Karetsas Genk
88' Wissel Genk Wissel Andi Zeqiri voor Tolu Arokodare Genk
88' Wissel Genk Wissel Hyeon-gyu Oh voor Jarne Steuckers Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Standard Luik
Opstellingen Genk - Standard Luik
De opstellingen van Genk en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.