Nabeschouwing KV Oostende - Westerlo (5-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt KV Oostende het zaterdag 19 november 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Westerlo (5-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 5-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Milić, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van KV Oostende, waarmee K. Musona zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam KV Oostende geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Dimata. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor KV Oostende. Deze werd gescoord door Fernando Canesin in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet bij een 5-0 eindstand in het voordeel van KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Westerlo 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Miletić Westerlo
13' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Milić met assist van F. Berrier KV Oostende 1-0
43' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Bossaerts KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel S. Siani voor M. Bossaerts KV Oostende
49' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Milić KV Oostende 2-0
64' Wissel Westerlo Wissel R. Henkens voor D. Christensen Westerlo
64' Wissel Westerlo Wissel E. Acolatse voor J. Molenberghs Westerlo
66' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
72' Wissel KV Oostende Wissel K. Musona voor Y. El Ghanassy KV Oostende
74' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona KV Oostende 3-0
76' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. De Ceulaer Westerlo
77' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Dimata met assist van Fernando Canesin KV Oostende 4-0
78' Wissel KV Oostende Wissel Z. Cyriac voor L. Dimata KV Oostende
89' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Milić KV Oostende
91' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando Canesin met assist van A. Marušić KV Oostende 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Westerlo
Opstellingen KV Oostende - Westerlo

Voorbeschouwing KV Oostende - Westerlo

KV Oostende en Westerlo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Westerlo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.