Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Mechelen (1-4) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 10 december 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 10 december 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier (Mouscron (Moeskron)) in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Mechelen (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-4 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. Kolovos, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Marković, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette T. Matthys zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Mechelen vergroot nadat A. Bjelica de 1-3 wist te scoren. In de 83e minuut moest Mechelen verder met een man minder, nadat A. El Messaoudi een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Mechelen speler U. Vitas.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Lardot bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Royal Excel Mouscron - Mechelen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor D. Kolovos Mechelen
35' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Kolovos met assist van N. Schouterden Mechelen 0-1
38' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Marković met assist van S. Diédhiou Royal Excel Mouscron 1-1
41' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Matthys met assist van A. El Messaoudi Mechelen 1-2
44' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor L. Stojanović Royal Excel Mouscron
47' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Marković Royal Excel Mouscron
61' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Mulić voor D. Hubert Royal Excel Mouscron
68' Wissel Mechelen Wissel G. Claes voor N. Schouterden Mechelen
69' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Bjelica Mechelen 1-3
73' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel V. Viola voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. El Messaoudi Mechelen
79' Wissel Mechelen Wissel L. Paulussen voor J. Van Cleemput Mechelen
83' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor A. El Messaoudi Mechelen
83' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Vojvoda voor F. Marković Royal Excel Mouscron
85' Wissel Mechelen Wissel Ž. Filipović voor N. Verdier Mechelen
91' Penalty Mechelen Penalty U. Vitas Mechelen 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Mechelen
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Mechelen

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Mechelen

Royal Excel Mouscron en Mechelen treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.