Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2024/2025

Vrijdag 27 september 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Sporting Charleroi het vrijdag 27 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Parfait Guiagon, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut moest Raphael Onyedika van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nathan Verboomen een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Club Brugge verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Hans Vanaken namens Club Brugge in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Charleroi - Club Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Stelios Andreou Sporting Charleroi
36' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Daan Heymans Sporting Charleroi
48' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Parfait Guiagon met assist van Antoine Bernier Sporting Charleroi 1-0
55' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor Raphael Onyedika Club Brugge
66' Wissel Club Brugge Wissel Casper Nielsen voor Hugo Vetlesen Club Brugge
66' Wissel Club Brugge Wissel Romeo Vermant voor Andreas Skov Olsen Club Brugge
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel Oday Dabbagh voor Grejohn Kyei Sporting Charleroi
74' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
76' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Romeo Vermant Club Brugge
82' Wissel Club Brugge Wissel Kyriani Sabbe voor Joel Ordóñez Club Brugge
83' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Joaquin Seys Club Brugge
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel Alexis Flips voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel Isaac Mbenza voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
89' Wissel Club Brugge Wissel Chemsdine Talbi voor Christos Tzolis Club Brugge
91' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Hans Vanaken Club Brugge 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Club Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Club Brugge
De opstellingen van Sporting Charleroi en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.