Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (1-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Sporting Charleroi het zondag 11 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Gent is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door Daan Heymans, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Charleroi dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Sporting Charleroi de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sporting Charleroi - Gent 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Étienne Camara Sporting Charleroi
46' Gele kaart Gent Gele kaart voor Matias Fernandez Pardo Gent
45' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssouph Badji voor Youssuf Sylla Sporting Charleroi
70' Wissel Gent Wissel Franck William Surdez voor Matias Fernandez Pardo Gent
70' Wissel Gent Wissel Noah Fadiga voor Matisse Samoise Gent
77' Wissel Sporting Charleroi Wissel Isaac Mbenza voor Parfait Guiagon Sporting Charleroi
83' Wissel Gent Wissel Sven Kums voor Hong Hyun-Seok Gent
83' Wissel Gent Wissel Momodou Lamin Sonko voor Daisuke Yokota Gent
88' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
91' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Daan Heymans met assist van Youssouph Badji Sporting Charleroi 1-0
97' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Daan Heymans Sporting Charleroi
96' Wissel Sporting Charleroi Wissel Aiham Ousou voor Antoine Bernier Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Gent
Opstellingen Sporting Charleroi - Gent
De opstellingen van Sporting Charleroi en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.