Nabeschouwing Standard Luik - Union Saint-Gilloise (0-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Vrijdag 20 september 2024 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Standard Luik het vrijdag 20 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Union Saint-Gilloise (0-0)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Standard Luik en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Union Saint-Gilloise, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Union Saint-Gilloise kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jan Boterberg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Standard Luik - Union Saint-Gilloise 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Standard Liège Wissel Dennis Eckert Ayensa voor Soufiane Benjdida Standard Liège
56' Wissel Standard Liège Wissel Isaac Price voor Léandre Kuavita Standard Liège
68' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Sofiane Boufal voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
74' Wissel Standard Liège Wissel Muhammed Badamosi voor Andi Zeqiri Standard Liège
74' Wissel Standard Liège Wissel Henry Lawrence voor Marlon Fossey Standard Liège
82' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Elton Kabangu voor Mohammed Fuseini Union Saint-Gilloise
83' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Noah Sadiki Union Saint-Gilloise
84' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Boško Šutalo Standard Liège
86' Wissel Standard Liège Wissel Sotiris Alexandropoulos voor Marko Bulat Standard Liège
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Promise David voor Elton Kabangu Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Standard Luik - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Standard Luik en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Ivan Leko
Coach Sébastien Pocognoli
Voorbeschouwing Standard Luik - Union Saint-Gilloise

Standard Luik en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 5 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Standard Luik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 1
Winst Union Saint-Gilloise 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 7e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 11e plaats.