Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (4-2) || Jupiler Pro League 2011/2012

Zondag 19 februari 2012 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2011/2012 neemt Zulte-Waregem het zondag 19 februari 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Zulte-Waregem - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Standard Luik is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Batshuayi. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Zulte-Waregem dat via D. De Fauw dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Habibou dacht na 43 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Zulte-Waregem via M. Leye, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Zulte-Waregem via M. Habibou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut scoorde Y. Buyens namens Standard Liège. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Standard Luik
4
2
LIVE Zulte-Waregem - Standard Luik 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Seijas Standard Liège
25' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van R. Gershon Standard Liège
33' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. De Fauw met assist van F. Berrier Zulte-Waregem
40' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Chevalier Zulte-Waregem
43' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van K. DHaene Zulte-Waregem
46' Wissel Standard Liège Wissel B. Bjarnason voor S. Gakpé Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel G. Cyriac voor L. Seijas Standard Liège
53' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Leye met assist van F. Berrier Zulte-Waregem
62' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van F. Berrier Zulte-Waregem
70' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens met assist van R. Goreux Standard Liège
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Skúlason voor R. Sterckx Zulte-Waregem
81' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Tchité Standard Liège
85' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Y. Buyens Standard Liège
85' Wissel Standard Liège Wissel I. Ezekiel voor W. Vainqueur Standard Liège
86' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Bossut Zulte-Waregem
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor M. Leye Zulte-Waregem
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Belghazouani voor F. Berrier Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Standard Luik
Opstellingen Zulte-Waregem - Standard Luik

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik

Zulte-Waregem en Standard Luik treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zulte-Waregem als Standard Luik wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.