Nabeschouwing Achilles Veen - Harkemase Boys (2-1) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Achilles Veen het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - Harkemase Boys (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en Harkemase Boys is onder leiding van scheidsrechter Stijn van Zuilichem geëindigd in een 2-1 overwinning voor Achilles Veen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Harkemase Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Kian Visser. In de 46e minuut was het Achilles Veen dat via Joey Lokasi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stijn van Zuilichem. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Jari Koenraat namens Achilles Veen in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 70e minuut was het Achilles Veen dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Kevin Vermeulen, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stijn van Zuilichem, waardoor Achilles Veen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Achilles Veen - Harkemase Boys 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt Kian Visser Harkemase Boys 0-1
46' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt Joey Lokasi met assist van Jochem Scheij Achilles Veen
56' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt Jari Koenraat Achilles Veen 1-1
62' Wissel Harkemase Boys Wissel Pim Betzema voor Jaap van Dijken Harkemase Boys
62' Wissel Harkemase Boys Wissel Jolt Postma voor Iloba Achuna Harkemase Boys
70' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt Kevin Vermeulen Achilles Veen 2-1
73' Wissel Harkemase Boys Wissel Gerald Postma voor Mees Gootjes Harkemase Boys
73' Wissel Harkemase Boys Wissel Thomas Prinsen voor Mart Dijkstra Harkemase Boys
73' Wissel Achilles Veen Wissel Jens Verschuren voor Kevin Vermeulen Achilles Veen
81' Wissel Achilles Veen Wissel Mauritsio Helstone voor Ayrton Statie Achilles Veen
87' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor Jesse Vermaning Harkemase Boys
89' Wissel Achilles Veen Wissel Willem Timmermans voor Luca den Heijer Achilles Veen
97' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor Kian Visser Harkemase Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - Harkemase Boys
Opstellingen Achilles Veen - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Achilles Veen - Harkemase Boys

Achilles Veen en Harkemase Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stijn van Zuilichem en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en Harkemase Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.