Nabeschouwing Capelle - HSC '21 (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Capelle het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HSC '21. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - HSC '21 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - HSC '21 (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en HSC '21 is onder leiding van scheidsrechter Andy Wolff geëindigd in een 3-1 overwinning voor Capelle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Capelle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Mohamed Iallouchen, waarmee HSC '21 met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Capelle dat via Mirac Akdeniz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andy Wolff. Mika Schrijver dacht na 48 minuten te scoren voor Capelle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Capelle via Najim Haidary, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Vincent Schippers de gelijkmaker voor Capelle in de 52e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 107e minuut nam Capelle de leiding na een doelpunt van Fanny Waandels. Na 120 minuten kwam Capelle op een ruime 3-1 voorsprong nadat Dennis van der Heijden de derde treffer van de wedstrijd maakte.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Andy Wolff af en was het Capelle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Capelle - HSC '21 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - HSC '21 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt HSC '21 Doelpunt Mohamed Iallouchen HSC '21 0-1
46' Doelpunt Capelle Doelpunt Mirac Akdeniz met assist van Mike Frimpong Capelle
48' Doelpunt Capelle Doelpunt Mika Schrijver Capelle
52' Doelpunt Capelle Doelpunt Najim Haidary Capelle
61' Wissel Capelle Wissel Dennis van der Heijden voor Jelle Pollemans Capelle
63' Gele kaart Capelle Gele kaart voor Fanny Waandels Capelle
69' Doelpunt Capelle Doelpunt Vincent Schippers Capelle 1-1
79' Wissel HSC '21 Wissel Mats Klein Poelhuis voor Yoek Verheij HSC '21
83' Gele kaart Capelle Gele kaart voor Mirac Akdeniz Capelle
85' Gele kaart Capelle Gele kaart voor Bram van Eijk Capelle
90' Wissel HSC '21 Wissel Cenk Uguz voor Sten Brand HSC '21
90' Wissel HSC '21 Wissel Jesper Vonk voor Mohamed Iallouchen HSC '21
90' Gele kaart Capelle Gele kaart voor Ibrahima Toure Capelle
94' Gele kaart HSC '21 Gele kaart voor Luuk Schepers HSC '21
100' Wissel HSC '21 Wissel Sulaiman Bari voor Luuk Schepers HSC '21
107' Doelpunt Capelle Doelpunt Fanny Waandels Capelle 2-1
107' Wissel HSC '21 Wissel Sam Holsink voor Cas Jan Radstake HSC '21
108' Wissel Capelle Wissel Ryan Purvis voor Vincent Schippers Capelle
110' Gele kaart Capelle Gele kaart voor Dennis van der Heijden Capelle
120' Doelpunt Capelle Doelpunt Dennis van der Heijden Capelle 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Capelle - HSC '21
Opstellingen Capelle - HSC '21

Voorbeschouwing Capelle - HSC '21

Capelle en HSC '21 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Wolff en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Capelle en HSC '21 elkaar treffen in de KNVB Beker.