Nabeschouwing DEM - Ajax Amateurs (1-2) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt DEM het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ajax Amateurs. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Adrichem in Beverwijk.

Via de DEM - Ajax Amateurs live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DEM - Ajax Amateurs (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen DEM en Ajax Amateurs is onder leiding van scheidsrechter Rob Souwen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ajax Amateurs. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. DEM kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Thom De Vries. In de 55e minuut was het Ajax Amateurs dat via Jeroen Schavemaker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rob Souwen. Darren Rosheuvel dacht na 69 minuten te scoren voor Ajax Amateurs, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 73e minuut moest DEM verder met een man minder, nadat Fabian Sporkslede een tweede gele kaart kreeg. Na 84 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Jeroen Schavemaker zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Ajax Amateurs.

LIVE DEM - Ajax Amateurs 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DEM - Ajax Amateurs teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt DEM Doelpunt Thom De Vries DEM 1-0
55' Penalty Ajax Amateurs Penalty Jeroen Schavemaker Ajax Amateurs
69' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt Darren Rosheuvel Ajax Amateurs
73' Tweede gele kaart DEM Tweede gele kaart voor Fabian Sporkslede DEM 1-1
73' Wissel Ajax Amateurs Wissel Terell Ondaan voor Kenneth Misa-Danso Ajax Amateurs
73' Wissel Ajax Amateurs Wissel Adil Amghar El Yettefti voor Darren Rosheuvel Ajax Amateurs
75' Gele kaart DEM Gele kaart voor Bart Schijvenaars DEM
76' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt Tim Correia Ajax Amateurs 1-2
82' Wissel DEM Wissel Mehmet Gencer voor Thom De Vries DEM
84' Tweede gele kaart DEM Tweede gele kaart voor Jeroen Schavemaker DEM
89' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor Daniel van Son Ajax Amateurs
92' Gele kaart DEM Gele kaart voor Mehmet Gencer DEM
90' Wissel Ajax Amateurs Wissel Bram van Dongen voor Tim Correia Ajax Amateurs
Video hoogtepunten en samenvatting DEM - Ajax Amateurs
Opstellingen DEM - Ajax Amateurs

Voorbeschouwing DEM - Ajax Amateurs

DEM en Ajax Amateurs spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Souwen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DEM en Ajax Amateurs elkaar treffen in de KNVB Beker.