Nabeschouwing Hollandia - UDI 19 (0-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Hollandia het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UDI 19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - UDI 19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - UDI 19 (0-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en UDI 19 is onder leiding van scheidsrechter Martijn Kieft geëindigd in een 0-1 overwinning voor UDI 19. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het UDI 19 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 46e minuut dacht UDI '19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Encho Margaritha. Helaas voor UDI '19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 113 minuten was het Mick van de Voort die UDI '19 op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Martijn Kieft af en was het UDI 19 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Hollandia - UDI 19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - UDI 19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt UDI '19 Doelpunt Encho Margaritha UDI '19
46' Wissel UDI '19 Wissel Owen Mbila voor Stijn van den Broek UDI '19
46' Wissel UDI '19 Wissel Raoul Oomen voor Jan van de Haterd UDI '19
66' Wissel Hollandia Wissel Nick Bot voor Mees Manshanden Hollandia
82' Wissel UDI '19 Wissel Joep Offermans voor Juul Bongers UDI '19
85' Wissel Hollandia Wissel Delano Woud voor Jesse Koeman Hollandia
88' Wissel Hollandia Wissel Daniël Schermer voor Bart Spil Hollandia
92' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor Mees Manshanden Hollandia
112' Wissel UDI '19 Wissel Jari van Erp voor Zoran Hurkmans UDI '19
113' Doelpunt UDI '19 Doelpunt Mick van de Voort UDI '19 0-1
114' Wissel Hollandia Wissel Sem Biezen voor Niels Koster Hollandia
114' Wissel Hollandia Wissel Milan Schipper voor Dennis Jansen Hollandia
118' Wissel UDI '19 Wissel M. Koster voor Jari van Erp UDI '19
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - UDI 19
Opstellingen Hollandia - UDI 19

Voorbeschouwing Hollandia - UDI 19

Hollandia en UDI 19 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Kieft en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hollandia en UDI 19 elkaar treffen in de KNVB Beker.