Nabeschouwing HSV Hoek - SDC Putten (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt HSV Hoek het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SDC Putten. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Denoek in Hoek.

Via de HSV Hoek - SDC Putten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSV Hoek - SDC Putten (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HSV Hoek en SDC Putten is onder leiding van scheidsrechter Maurick van Dijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor HSV Hoek. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het HSV Hoek dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Rob Buter, waarmee SDC Putten met 0-1 de leiding nam. HSV Hoek kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Steve Schalkwijk, die daarmee de stand op 1-1 zette. Reza Maipauw dacht na 41 minuten te scoren voor HSV Hoek, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Steve Schalkwijk namens HSV Hoek in de 123e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Maurick van Dijk af en was het HSV Hoek die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE HSV Hoek - SDC Putten 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSV Hoek - SDC Putten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt SDC Putten Doelpunt Rob Buter SDC Putten 0-1
24' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt Steve Schalkwijk HSV Hoek 1-1
41' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt Reza Maipauw met assist van Michiel De Looze HSV Hoek
48' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor Rob Buter SDC Putten
69' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor Lars Wantens HSV Hoek
75' Wissel SDC Putten Wissel Kelson Raven voor Benjamin Huisman SDC Putten
83' Wissel HSV Hoek Wissel Miroslav Peric voor Sylvio Hage HSV Hoek
83' Wissel HSV Hoek Wissel Devano Riemens voor Giovanni Delannoy HSV Hoek
86' Wissel SDC Putten Wissel Noevel Kasmi voor Lindo Pourchez SDC Putten
98' Wissel SDC Putten Wissel Ryannique Inge voor Lars van Wetering SDC Putten
98' Wissel SDC Putten Wissel Ramon van de Koot voor Michenaidgelo Hansen SDC Putten
100' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor Rick van den Brink SDC Putten
104' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor Yanilio de Nooijer HSV Hoek
112' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor Ramon van de Koot SDC Putten
118' Wissel HSV Hoek Wissel Finn Murre voor Milan Standaert HSV Hoek
118' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor Ryannique Inge SDC Putten
123' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt Steve Schalkwijk HSV Hoek 2-1
122' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor Wout den Engelsman HSV Hoek
122' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor Kelson Raven SDC Putten
Video hoogtepunten en samenvatting HSV Hoek - SDC Putten
Opstellingen HSV Hoek - SDC Putten

Voorbeschouwing HSV Hoek - SDC Putten

HSV Hoek en SDC Putten spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurick van Dijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HSV Hoek en SDC Putten elkaar treffen in de KNVB Beker.