Nabeschouwing Huizen - Excelsior Maassluis (1-2) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Huizen het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Maassluis. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Wolfskamer in Huizen.

Via de Huizen - Excelsior Maassluis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huizen - Excelsior Maassluis (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Huizen en Excelsior Maassluis is onder leiding van scheidsrechter Steve Janssen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Excelsior Maassluis. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Joshua Lo-Asioe, waarmee Huizen met 1-0 de leiding nam. Excelsior Maassluis kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Darren Melvin Philip Maatsen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Timo Vos dacht na 46 minuten te scoren voor Excelsior Maassluis, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 73e minuut was het Excelsior Maassluis dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Bram Wennekers, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Janssen, waardoor Excelsior Maassluis een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Huizen - Excelsior Maassluis 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huizen - Excelsior Maassluis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Huizen Doelpunt Joshua Lo-Asioe Huizen 1-0
41' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt Darren Melvin Philip Maatsen Excelsior Maassluis 1-1
46' Penalty Excelsior Maassluis Penalty Timo Vos Robbie Schipper Excelsior Maassluis
55' Wissel Huizen Wissel Tijmen Bakker voor Joshua Lo-Asioe Huizen
65' Wissel Excelsior Maassluis Wissel Bram Wennekers voor Jeremy Udenhout Excelsior Maassluis
72' Wissel Excelsior Maassluis Wissel Jeroen Haars voor Redouan Omar Ouali Excelsior Maassluis
73' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt Bram Wennekers Excelsior Maassluis 1-2
78' Wissel Huizen Wissel Jesse Adah voor Nabil Harchaoui Huizen
80' Gele kaart Huizen Gele kaart voor Tijmen Bakker Huizen
82' Wissel Excelsior Maassluis Wissel Samuel van der Velden voor Nico van den Beemt Excelsior Maassluis
84' Wissel Huizen Wissel Thomas Kamstra voor Sergae Kogeldans Huizen
Video hoogtepunten en samenvatting Huizen - Excelsior Maassluis
Opstellingen Huizen - Excelsior Maassluis

Voorbeschouwing Huizen - Excelsior Maassluis

Huizen en Excelsior Maassluis spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Janssen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huizen en Excelsior Maassluis elkaar treffen in de KNVB Beker.