Nabeschouwing Juliana 31 - Geldrop (4-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Juliana 31 het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Geldrop. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Oude Landen veld 2 in Nuenen.

Via de Juliana 31 - Geldrop live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juliana 31 - Geldrop (4-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Juliana 31 en Geldrop is onder leiding van scheidsrechter Stefan van Westing geëindigd in een 4-2 overwinning voor Juliana 31. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Juliana 31 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Dirk Pijnenburg, waarmee SV Juliana '31 met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Beks zorgde ervoor dat SV Juliana '31 op 2-0 kwam te staan in de 28e minuut. In de 89e minuut wist Geldrop de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Lars de Haas. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

S. Adriaans zette Geldrop even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Stefan van Westing toegekende penalty wist te benutten. SV Juliana '31 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 94 minuten op voorsprong na een goal van Paul Diesel: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 116e minuut en kwam op naam te staan van SV Juliana '31 speler Jeroen Meijers, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Stefan van Westing af en was het Juliana 31 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Juliana 31 - Geldrop
4
2
LIVE Juliana 31 - Geldrop 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juliana 31 - Geldrop teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt SV Juliana '31 Doelpunt Dirk Pijnenburg SV Juliana '31 1-0
28' Eigen doelpunt SV Juliana '31 Eigen doelpunt J. Beks SV Juliana '31 2-0
46' Wissel Geldrop Wissel S. Adriaans voor Brent Vulders Geldrop
60' Gele kaart SV Juliana '31 Gele kaart voor Maarten Bosch SV Juliana '31
64' Wissel SV Juliana '31 Wissel Paul Diesel voor Jefferson Vanilson Gola SV Juliana '31
64' Wissel SV Juliana '31 Wissel Stijn Kokshoorn voor L. Hendriks SV Juliana '31
67' Wissel Geldrop Wissel J. Speek voor S. van der Pol Geldrop
84' Wissel SV Juliana '31 Wissel J. Pol voor Jop van Lith SV Juliana '31
89' Doelpunt Geldrop Doelpunt Lars de Haas Geldrop 2-1
94' Penalty Geldrop Penalty S. Adriaans Geldrop 2-2
94' Doelpunt SV Juliana '31 Doelpunt Paul Diesel SV Juliana '31 3-2
98' Wissel Geldrop Wissel M. Schut voor Klaas Wijnsma Geldrop
108' Gele kaart SV Juliana '31 Gele kaart voor Paul Diesel SV Juliana '31
115' Gele kaart Geldrop Gele kaart voor L. Renfrum Geldrop
116' Doelpunt SV Juliana '31 Doelpunt Jeroen Meijers SV Juliana '31 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Juliana 31 - Geldrop
Opstellingen Juliana 31 - Geldrop

Voorbeschouwing Juliana 31 - Geldrop

Juliana 31 en Geldrop spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan van Westing en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juliana 31 en Geldrop elkaar treffen in de KNVB Beker.