Nabeschouwing Kloetinge - Quick '20 (1-2) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Kloetinge het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Quick '20. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Wesselopark in Kloetinge.

Via de Kloetinge - Quick '20 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kloetinge - Quick '20 (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Kloetinge en Quick '20 is onder leiding van scheidsrechter Sander de Brito Roque geëindigd in een 1-2 overwinning voor Quick '20. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Mike Tanke, waarmee Quick '20 met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Kloetinge dat via Peter Ilia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Sander de Brito Roque. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Ruben de Jager namens Kloetinge in de 82e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Daan Oude Veldhuis namens Quick '20 in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander de Brito Roque, waardoor Quick '20 een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kloetinge - Quick '20
1
2
LIVE Kloetinge - Quick '20 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kloetinge - Quick '20 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Quick '20 Doelpunt Mike Tanke Quick '20 0-1
46' Doelpunt Kloetinge Doelpunt Peter Ilia met assist van Yusuf Koroma Kloetinge
46' Wissel Quick '20 Wissel Levi de Munck Mortier voor Lennart Jansink Quick '20
71' Wissel Quick '20 Wissel Thomas Bosch voor Jesse Kip Quick '20
71' Wissel Kloetinge Wissel Zenya Deurloo voor Valentijn van Keulen Kloetinge
71' Wissel Kloetinge Wissel Joël van Herwijnen voor Dook van den Berg Kloetinge
76' Wissel Quick '20 Wissel Furkan Akova voor Mike Tanke Quick '20
76' Wissel Quick '20 Wissel Lars Getkate voor Levi de Munck Mortier Quick '20
79' Gele kaart Quick '20 Gele kaart voor Daan Oude Veldhuis Quick '20
82' Doelpunt Kloetinge Doelpunt Ruben de Jager Kloetinge 1-1
85' Doelpunt Quick '20 Doelpunt Daan Oude Veldhuis Quick '20 1-2
86' Wissel Kloetinge Wissel Julius Bliek voor Jefry Dijkstra Kloetinge
86' Wissel Kloetinge Wissel Kyle Doesburg voor Raphaël Zerbib Kloetinge
86' Wissel Kloetinge Wissel Regilio Vandepitte voor Jeffrey Theunisse Kloetinge
88' Gele kaart Kloetinge Gele kaart voor Julius Bliek Kloetinge
92' Gele kaart Quick '20 Gele kaart voor Thomas Bosch Quick '20
Video hoogtepunten en samenvatting Kloetinge - Quick '20
Opstellingen Kloetinge - Quick '20

Voorbeschouwing Kloetinge - Quick '20

Kloetinge en Quick '20 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander de Brito Roque en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kloetinge en Quick '20 elkaar treffen in de KNVB Beker.