Nabeschouwing Poortugaal - ONS Sneek (3-1) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Poortugaal het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ONS Sneek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Polder Albrandswaard in Poortugaal.

Via de Poortugaal - ONS Sneek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Poortugaal - ONS Sneek (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Poortugaal en ONS Sneek is onder leiding van scheidsrechter John Kraak geëindigd in een 3-1 overwinning voor Poortugaal. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Geoffrey Eekhof, waarmee ONS Sneek met 0-1 de leiding nam. Poortugaal kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Qrushinco Rosina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Daan van der Harst zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Poortugaal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Poortugaal vergroot nadat Sven Breukhoven de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Poortugaal.

Wedstrijdstatistieken Poortugaal - ONS Sneek
3
1
LIVE Poortugaal - ONS Sneek 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Poortugaal - ONS Sneek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor Geoffrey Eekhof ONS Sneek
29' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt Geoffrey Eekhof ONS Sneek 0-1
36' Doelpunt Poortugaal Doelpunt Qrushinco Rosina Poortugaal 1-1
47' Doelpunt Poortugaal Doelpunt Daan van der Harst Poortugaal 2-1
69' Wissel ONS Sneek Wissel Lars Wolke voor Mounir Loolofs ONS Sneek
71' Gele kaart Poortugaal Gele kaart voor Baset Moshtaq Poortugaal
84' Doelpunt Poortugaal Doelpunt Sven Breukhoven Poortugaal 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Poortugaal - ONS Sneek
Opstellingen Poortugaal - ONS Sneek

Voorbeschouwing Poortugaal - ONS Sneek

Poortugaal en ONS Sneek spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Kraak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Poortugaal en ONS Sneek elkaar treffen in de KNVB Beker.