Nabeschouwing Rijnvogels - Forum Sport (2-0) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Rijnvogels het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Forum Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kooltuin in Katwijk aan den Rijn.

Via de Rijnvogels - Forum Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnvogels - Forum Sport (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnvogels en Forum Sport is onder leiding van scheidsrechter Haico Michielsen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rijnvogels. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Sem van Oosten, waarmee Rijnvogels met 1-0 de leiding nam. In de 26e minuut was het Rijnvogels dat via Wesley van Vuren dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Haico Michielsen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rijnvogels via een goal van Maxim van der Meer in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 90e minuut werd Nychel LAmi van Forum Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Forum Sport het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rijnvogels.

LIVE Rijnvogels - Forum Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnvogels - Forum Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt Sem van Oosten Rijnvogels 1-0
26' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt Wesley van Vuren met assist van Mark Mieras Rijnvogels
34' Gele kaart Forum Sport Gele kaart voor Gijs Hebing Forum Sport
53' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt Maxim van der Meer Rijnvogels 2-0
64' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor Maxim van der Meer Rijnvogels
66' Wissel Rijnvogels Wissel Sven Koppenol voor Kevin Gomez Nieto Rijnvogels
66' Wissel Rijnvogels Wissel Kees Zwanenburg voor Maxim van der Meer Rijnvogels
79' Wissel Forum Sport Wissel Ayoub El Yaagoubi voor Jerone Goodett Forum Sport
89' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor Jesse Driebergen Rijnvogels
94' Wissel Rijnvogels Wissel Matthijs Heeringa voor Sem van Oosten Rijnvogels
90' Rode kaart Forum Sport Rode kaart voor Nychel LAmi Forum Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnvogels - Forum Sport
Opstellingen Rijnvogels - Forum Sport

Voorbeschouwing Rijnvogels - Forum Sport

Rijnvogels en Forum Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Haico Michielsen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rijnvogels en Forum Sport elkaar treffen in de KNVB Beker.