Nabeschouwing RKAV Volendam - Blauw Geel '38 (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 24 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt RKAV Volendam het dinsdag 24 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Blauw Geel '38. De wedstrijd wordt gespeeld in KWABO-stadion in Volendam.

Via de RKAV Volendam - Blauw Geel '38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKAV Volendam - Blauw Geel '38 (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen RKAV Volendam en Blauw Geel '38 is onder leiding van scheidsrechter Daniel Drost geëindigd in een 2-3 overwinning voor Blauw Geel '38. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Blauw Geel '38 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Stef Schokker, waarmee RKAV Volendam met 0-1 de leiding nam. In de 22e minuut was het Blauw Geel '38 dat via Migiel Zeller dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Drost. Tom Smit dacht na 30 minuten te scoren voor RKAV Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 30e minuut scoorde Blauw Geel '38 via Hidde Van Dijk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 45e minuut kwam Blauw Geel '38 op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Koen van der Zanden. In de 84e minuut nam RKAV Volendam de leiding na een doelpunt van Roy Tol. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 95 minuten lukte het Blauw Geel '38 via een doelpunt van Robin Voets dan toch nog om de stand weer op gelijke hoogte te brengen: 2-2. In de 98e minuut kwam Blauw Geel '38 toch weer op voorsprong via Lars Loermans. De stand in de wedstrijd kwam hiermee op 2-3 te staan.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Daniel Drost af en was het Blauw Geel '38 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken RKAV Volendam - Blauw Geel '38
2
3
LIVE RKAV Volendam - Blauw Geel '38 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKAV Volendam - Blauw Geel '38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Stef Schokker RKAV Volendam 0-1
22' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Migiel Zeller Blauw Geel '38
30' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Tom Smit RKAV Volendam
30' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Hidde Van Dijk Blauw Geel '38
45' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Koen van der Zanden Blauw Geel '38 1-1
46' Wissel Blauw Geel '38 Wissel Sjoerd Schobbers voor Jay van Boxtel Blauw Geel '38
61' Wissel RKAV Volendam Wissel Daan Sier voor Pieter Kroon RKAV Volendam
61' Wissel RKAV Volendam Wissel Azeddine Sout voor Niels Kwakman RKAV Volendam
73' Wissel Blauw Geel '38 Wissel Hicham Haouat voor Hidde Van Dijk Blauw Geel '38
76' Wissel Blauw Geel '38 Wissel Jannes Mulders voor Dave de Meij Blauw Geel '38
84' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt Roy Tol RKAV Volendam 2-1
85' Wissel RKAV Volendam Wissel Perry Karregat voor Sam Lautenschutz RKAV Volendam
85' Wissel RKAV Volendam Wissel Wessel Stuyt voor Stan Veerman RKAV Volendam
95' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Robin Voets Blauw Geel '38 2-2
91' Wissel RKAV Volendam Wissel Timo Schokker voor Tom Smit RKAV Volendam
98' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Lars Loermans Blauw Geel '38 2-3
98' Wissel RKAV Volendam Wissel Lennart Tol voor Nick Runderkamp RKAV Volendam
108' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor Timo Schokker RKAV Volendam
115' Gele kaart Blauw Geel '38 Gele kaart voor Bram Eltink Blauw Geel '38
115' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor Lex Veerman RKAV Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting RKAV Volendam - Blauw Geel '38
Opstellingen RKAV Volendam - Blauw Geel '38

Voorbeschouwing RKAV Volendam - Blauw Geel '38

RKAV Volendam en Blauw Geel '38 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Drost en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKAV Volendam en Blauw Geel '38 elkaar treffen in de KNVB Beker.