Nabeschouwing ROHDA Raalte - Sportlust '46 (0-4) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt ROHDA Raalte het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sportlust '46. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Tijenraan in Raalte.

Via de ROHDA Raalte - Sportlust '46 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ROHDA Raalte - Sportlust '46 (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen ROHDA Raalte en Sportlust '46 is onder leiding van scheidsrechter Jorg Ordelmans geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sportlust '46. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Sportlust '46 op voorsprong te komen via een doelpunt van Fabian te Kolsté. Helaas voor Sportlust '46 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Sportlust '46 dat via Don van Rossum dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jorg Ordelmans. De eerste goal werd in de 41e minuut gemaakt door Mitchell van der Veer waardoor Sportlust '46 met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Wessel Meiring de voorsprong door in de 47e minuut de 0-2 te scoren voor Sportlust '46. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Sportlust '46, waarmee Robbert Olijfveld zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 75e minuut viel het vierde doelpunt voor Sportlust '46 nadat Wessel Meiring de bal in het doel wist te werken.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sportlust '46.

Wedstrijdstatistieken ROHDA Raalte - Sportlust '46
LIVE ROHDA Raalte - Sportlust '46 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ROHDA Raalte - Sportlust '46 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Fabian te Kolsté met assist van Teije ten Den Sportlust '46
36' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Don van Rossum Sportlust '46
41' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Mitchell van der Veer Sportlust '46 0-1
47' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Wessel Meiring Sportlust '46 0-2
48' Gele kaart ROHDA Raalte Gele kaart voor Sven Pazie ROHDA Raalte
60' Wissel ROHDA Raalte Wissel Maurice van Bussel voor Don van Rossum ROHDA Raalte
67' Wissel Sportlust '46 Wissel Thomas Heideman voor Mitchell van der Veer Sportlust '46
70' Gele kaart ROHDA Raalte Gele kaart voor Martijn van de Werken ROHDA Raalte
72' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Robbert Olijfveld Sportlust '46 0-3
75' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Wessel Meiring Sportlust '46 0-4
78' Wissel ROHDA Raalte Wissel Taylan Aslan voor Sven Pazie ROHDA Raalte
78' Wissel ROHDA Raalte Wissel Wesley Hansler voor Max Koelen ROHDA Raalte
78' Wissel ROHDA Raalte Wissel Sam Nijland voor Thom Strijland ROHDA Raalte
79' Wissel Sportlust '46 Wissel Zakkaria Issarti voor Frank van den Bosch Sportlust '46
84' Wissel Sportlust '46 Wissel Yessin Hamtaïte voor Noel Hendriks Sportlust '46
84' Wissel Sportlust '46 Wissel Achraf Taleb voor Robbert Olijfveld Sportlust '46
84' Wissel Sportlust '46 Wissel Nordin Zoufri voor Kesley den Haag Sportlust '46
Video hoogtepunten en samenvatting ROHDA Raalte - Sportlust '46
Opstellingen ROHDA Raalte - Sportlust '46

Voorbeschouwing ROHDA Raalte - Sportlust '46

ROHDA Raalte en Sportlust '46 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorg Ordelmans en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ROHDA Raalte en Sportlust '46 elkaar treffen in de KNVB Beker.