Nabeschouwing SteDoCo - IJsselmeervogels (2-3) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt SteDoCo het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark SteDoCo in Hoornaar.

Via de SteDoCo - IJsselmeervogels live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SteDoCo - IJsselmeervogels (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen SteDoCo en IJsselmeervogels is onder leiding van scheidsrechter Daniel Drost geëindigd in een 2-3 overwinning voor IJsselmeervogels. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Marouane Afaker, waarmee IJsselmeervogels met 0-1 de leiding nam. In de 11e minuut was het SteDoCo dat via Gerwin van de Groep dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Drost. Daan Boerlage dacht na 40 minuten te scoren voor IJsselmeervogels, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde IJsselmeervogels via Milad Intezar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 40 minuten spelen wist SteDoCo via Bradley Martis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Drost. In de 45e minuut van de eerste helft kwam SteDoCo op gelijke hoogte door een goal van Arwin van Soest. In de 55e minuut nam IJsselmeervogels de leiding na een doelpunt van Max van Hees. Na 66 minuten breidde IJsselmeervogels de voorsprong via Marouane Afaker verder uit. De stand in de wedstrijd kwam daarmee op 1-3 te staan. Even daarna viel in de 68e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd. Simon van Zeelst zette namens SteDoCo de stand op 2-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Drost en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van IJsselmeervogels.

LIVE SteDoCo - IJsselmeervogels 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SteDoCo - IJsselmeervogels teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Marouane Afaker IJsselmeervogels 0-1
11' Doelpunt SteDoCo Doelpunt Gerwin van de Groep met assist van Gregory Kuisch SteDoCo
40' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Daan Boerlage IJsselmeervogels
40' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Milad Intezar IJsselmeervogels
40' Doelpunt SteDoCo Doelpunt Bradley Martis SteDoCo
45' Doelpunt SteDoCo Doelpunt Arwin van Soest SteDoCo 1-1
46' Wissel SteDoCo Wissel Tibeau van Leerdam voor Milad Intezar SteDoCo
55' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Max van Hees IJsselmeervogels 1-2
66' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Marouane Afaker IJsselmeervogels 1-3
68' Doelpunt SteDoCo Doelpunt Simon van Zeelst SteDoCo 2-3
70' Wissel IJsselmeervogels Wissel Deveron Fonville voor Max van Hees IJsselmeervogels
70' Wissel SteDoCo Wissel Redouan El Hankouri voor Nizar Mekkaoui SteDoCo
70' Wissel IJsselmeervogels Wissel Jordy Ruizendaal voor Bradley Martis IJsselmeervogels
74' Wissel IJsselmeervogels Wissel Jim Beers voor Jesse Schuurman IJsselmeervogels
74' Wissel IJsselmeervogels Wissel Kaj Ramsteijn voor Björn van Gorkom IJsselmeervogels
82' Wissel SteDoCo Wissel Silvanio Rodrigues Semedo Fortes voor Sjaak Kuyper SteDoCo
87' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor Redouan El Hankouri SteDoCo
88' Wissel SteDoCo Wissel Daan van der Leun voor Luuk van der Leun SteDoCo
88' Wissel SteDoCo Wissel Djaniny Lopes Mendes voor Jeffrey van Nuland SteDoCo
96' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor Akram Salhi SteDoCo
93' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor Djaniny Lopes Mendes SteDoCo
Video hoogtepunten en samenvatting SteDoCo - IJsselmeervogels
Opstellingen SteDoCo - IJsselmeervogels

Voorbeschouwing SteDoCo - IJsselmeervogels

SteDoCo en IJsselmeervogels spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Drost en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SteDoCo en IJsselmeervogels in de KNVB Beker vond plaats op 17 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor IJsselmeervogels. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is IJsselmeervogels favoriet. 1 keer wist de ploeg van SteDoCo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SteDoCo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.