Nabeschouwing TEC - Urk (4-2) || KNVB Beker 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:00 uur

TEC - Urk

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt TEC het dinsdag 3 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Urk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Lok in Tiel.

Via de TEC - Urk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TEC - Urk (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen TEC en Urk is onder leiding van scheidsrechter Stan Smit geëindigd in een 4-2 overwinning voor TEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Jeffrey Ket, waarmee TEC met 1-0 de leiding nam. TEC vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Oğuzhan Yelkovan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van TEC, waarmee Bo van Essen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam TEC geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Bo van Essen. Na 64 minuten wist Urk eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Riekelt Nentjes bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 68e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Urk speler Jarno van Essen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stan Smit en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van TEC.

LIVE TEC - Urk 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TEC - Urk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt TEC Doelpunt Jeffrey Ket TEC 1-0
21' Doelpunt TEC Doelpunt Oğuzhan Yelkovan TEC 2-0
23' Doelpunt TEC Doelpunt Bo van Essen TEC 3-0
57' Doelpunt TEC Doelpunt Bo van Essen TEC 4-0
64' Doelpunt Urk Doelpunt Riekelt Nentjes Urk 4-1
68' Penalty Urk Penalty Jarno van Essen Urk 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting TEC - Urk
Opstellingen TEC - Urk

Voorbeschouwing TEC - Urk

TEC en Urk spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TEC en Urk elkaar treffen in de KNVB Beker.