Nabeschouwing TOGB - Noordwijk (0-4) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt TOGB het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Noordwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Hoge Land Veld 1 Berkel in Berkel en Rodenrijs.

Via de TOGB - Noordwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOGB - Noordwijk (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen TOGB en Noordwijk is onder leiding van scheidsrechter Maarten Joël ter Velde geëindigd in een 0-4 overwinning voor Noordwijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Giovanni Fonseca, waarmee Noordwijk met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut was het Noordwijk dat via Jay Zandbergen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maarten Joël ter Velde. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Noordwijk via een goal van Virgil Tjin Asjoe in de 49e minuut verder uit naar een stand van 0-2. In de 54e minuut scoorde Noordwijk via Jordan Weegman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Noordwijk, waarmee Riley Reemnet zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 90e minuut viel het vierde doelpunt voor Noordwijk nadat Riley Reemnet de bal in het doel wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Noordwijk.

Wedstrijdstatistieken TOGB - Noordwijk
LIVE TOGB - Noordwijk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOGB - Noordwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Giovanni Fonseca Noordwijk 0-1
44' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Jay Zandbergen Noordwijk
49' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Virgil Tjin Asjoe Noordwijk 0-2
54' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Jordan Weegman Noordwijk
60' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Riley Reemnet Noordwijk 0-3
61' Gele kaart TOGB Gele kaart voor Max Le Fevre TOGB
67' Wissel TOGB Wissel Finn Ameling voor Figo Eijgenraam TOGB
67' Wissel Noordwijk Wissel Dennis Bakker voor Giovanni Fonseca Noordwijk
67' Wissel TOGB Wissel Zeb Modderkolk voor Jay Zandbergen TOGB
67' Wissel Noordwijk Wissel Barbosa Nhoca voor Jordi Strooker Noordwijk
67' Wissel TOGB Wissel Joep Roovers voor Jordan Weegman TOGB
67' Wissel Noordwijk Wissel Nick van Staveren voor Virgil Tjin Asjoe Noordwijk
77' Wissel Noordwijk Wissel Marouane Bakour voor Bram Franken Noordwijk
82' Wissel Noordwijk Wissel Ruben Marbus voor Emiel Wendt Noordwijk
85' Wissel TOGB Wissel Merick Heintjes voor Talib Azaroiali TOGB
85' Wissel TOGB Wissel Sasha Sandvliet voor Michel van der Elst TOGB
87' Gele kaart TOGB Gele kaart voor Leroy Zwarteveld TOGB
90' Doelpunt Noordwijk Doelpunt Riley Reemnet Noordwijk 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting TOGB - Noordwijk
Opstellingen TOGB - Noordwijk

Voorbeschouwing TOGB - Noordwijk

TOGB en Noordwijk spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Joël ter Velde en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOGB en Noordwijk elkaar treffen in de KNVB Beker.