Nabeschouwing Winterswijk - Blauw Wit '34 (2-0) || KNVB Beker 2024/2025

Woensdag 4 september 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2024/2025 neemt Winterswijk het woensdag 4 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Blauw Wit '34. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Jaap Riedijk in Spijkenisse.

Via de Winterswijk - Blauw Wit '34 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Winterswijk - Blauw Wit '34 (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Winterswijk en Blauw Wit '34 is onder leiding van scheidsrechter Wim Bronsvoort geëindigd in een 2-0 overwinning voor Winterswijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Winterswijk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Grevers. Helaas voor Winterswijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Winterswijk dat via T. Dingemans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Wim Bronsvoort. De eerste goal werd in de 55e minuut gemaakt door Martijn Veldhuis waardoor Winterswijk met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Martijn Veldhuis de voorsprong door in de 66e minuut de 2-0 te scoren voor Winterswijk.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Winterswijk.

LIVE Winterswijk - Blauw Wit '34 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Winterswijk - Blauw Wit '34 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Winterswijk Doelpunt J. Grevers Winterswijk
46' Doelpunt Winterswijk Doelpunt T. Dingemans met assist van J. Grevers Winterswijk
49' Wissel Blauw Wit '34 Wissel Mischa Metz voor Ennio van Asselt Blauw Wit '34
50' Gele kaart Winterswijk Gele kaart voor Martijn Veldhuis Winterswijk
55' Doelpunt Winterswijk Doelpunt Martijn Veldhuis Winterswijk 1-0
60' Wissel Blauw Wit '34 Wissel Wiebe Bakker voor K. Kleefstra Blauw Wit '34
60' Wissel Winterswijk Wissel l. Redeker voor N. Jansen Winterswijk
60' Wissel Blauw Wit '34 Wissel Bob Schepers voor Mark Westra Blauw Wit '34
63' Wissel Blauw Wit '34 Wissel Gert Jan Spindelaar voor B. Tefi Blauw Wit '34
66' Doelpunt Winterswijk Doelpunt Martijn Veldhuis Winterswijk 2-0
74' Wissel Winterswijk Wissel Haris Memiç voor J. Mulder Winterswijk
74' Wissel Winterswijk Wissel S. Veltkamp voor Martijn Veldhuis Winterswijk
83' Wissel Blauw Wit '34 Wissel Sil Veldhuis voor Niels Remco Nadorp Blauw Wit '34
Video hoogtepunten en samenvatting Winterswijk - Blauw Wit '34
Opstellingen Winterswijk - Blauw Wit '34

Voorbeschouwing Winterswijk - Blauw Wit '34

Winterswijk en Blauw Wit '34 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Bronsvoort en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Winterswijk en Blauw Wit '34 elkaar treffen in de KNVB Beker.