Nabeschouwing Getafe - Osasuna (1-1) || Primera División 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:15 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Getafe het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Osasuna (1-1)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Getafe en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Bertuğ Özgür Yıldırım, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Osasuna kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ante Budimir, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Getafe - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Getafe Doelpunt Bertuğ Özgür Yıldırım met assist van Álex Sola Getafe 1-0
34' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Lucas Torró Osasuna
42' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djené Getafe
43' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bertuğ Özgür Yıldırım Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Juan Iglesias voor Djené Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Borja Mayoral voor Bertuğ Özgür Yıldırım Getafe
53' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Flavien Boyomo Osasuna
58' Wissel Osasuna Wissel Raúl García de Haro voor Rubén García Osasuna
59' Wissel Osasuna Wissel Jon Moncayola voor Lucas Torró Osasuna
60' Doelpunt Osasuna Doelpunt Ante Budimir met assist van Bryan Zaragoza Osasuna 1-1
74' Wissel Getafe Wissel Alberto Risco voor Álex Sola Getafe
74' Wissel Getafe Wissel Álvaro Rodríguez voor Christantus Uche Getafe
75' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Jon Moncayola Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel Moi Gómez voor Aimar Oroz Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel Rubén Peña voor Bryan Zaragoza Osasuna
83' Wissel Getafe Wissel Nabil Aberdin voor Juan Berrocal Getafe
87' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Alejandro Catena Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Osasuna
Opstellingen Getafe - Osasuna
De opstellingen van Getafe en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Osasuna

Getafe en Osasuna treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Osasuna in de Primera División vond plaats op 21 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 13
Winst Osasuna 5
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 17e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 7e plaats.