Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (2-2) || Primera División 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Las Palmas het vrijdag 16 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (2-2)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Las Palmas en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Alex Suárez zette Sevilla op een 0-1 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van Tanguy Nianzou zorgde ervoor dat Las Palmas op 1-1 kwam te staan in de 42e minuut. In de 61e minuut zette Juanlu Sánchez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Sandro Ramírez de 2-2 maakte voor Las Palmas.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Las Palmas - Sevilla 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt Alex Suárez Sevilla 0-1
34' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Juanlu Sánchez Sevilla
42' Eigen doelpunt Las Palmas Eigen doelpunt Tanguy Nianzou Las Palmas 1-1
61' Doelpunt Sevilla Doelpunt Juanlu Sánchez met assist van Isaac Romero Sevilla 1-2
68' Wissel Las Palmas Wissel Sandro Ramírez voor Jaime Mata Las Palmas
69' Wissel Las Palmas Wissel Manu Fuster voor Enzo Loiodice Las Palmas
69' Wissel Las Palmas Wissel Scott McKenna voor Álex Muñoz Las Palmas
71' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Sandro Ramírez met assist van Javier Muñoz Las Palmas 2-2
74' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Dodi Lukebakio Sevilla
76' Wissel Las Palmas Wissel Viti Rozada voor Marvin Park Las Palmas
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Adrià Pedrosa Sevilla
81' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Viti Rozada Las Palmas
83' Wissel Sevilla Wissel Peque Fernández voor Isaac Romero Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel Kike Salas voor Juanlu Sánchez Sevilla
87' Wissel Las Palmas Wissel Aboubacar Bassinga voor Alberto Moleiro Las Palmas
87' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Oli McBurnie Las Palmas
96' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Mika Mármol Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Sevilla
Opstellingen Las Palmas - Sevilla
De opstellingen van Las Palmas en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Sevilla

Las Palmas en Sevilla treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Sevilla in de Primera División vond plaats op 14 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 7 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.