Nabeschouwing Osasuna - Leganés (1-1) || Primera División 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Osasuna het zaterdag 17 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Leganés (1-1)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Osasuna en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Juan Cruz, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Juan Soriano zorgde ervoor dat Osasuna op 1-1 kwam te staan in de 79e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Osasuna - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Leganés Doelpunt Juan Cruz met assist van Javi Hernández Leganés 0-1
31' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Valentin Rosier Leganés
46' Wissel Osasuna Wissel Moncayola voor Iker Muñoz Osasuna
60' Wissel Osasuna Wissel Bryan Zaragoza voor Moi Gómez Osasuna
60' Wissel Osasuna Wissel Juan Cruz voor Abel Bretones Osasuna
61' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Juan Soriano Leganés
63' Wissel Leganés Wissel Dani Raba voor Juan Cruz Leganés
74' Wissel Leganés Wissel Julián Chicco voor Seydouba Cissé Leganés
74' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Juan Cruz Osasuna
78' Wissel Osasuna Wissel Rubén Peña voor Rubén García Osasuna
79' Eigen doelpunt Osasuna Eigen doelpunt Juan Soriano Osasuna 1-1
82' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Jorge Herrando Osasuna
88' Wissel Leganés Wissel Renato Tapia voor Aritz Arambarri Leganés
88' Wissel Leganés Wissel Roberto López voor Darko Brasanac Leganés
88' Wissel Leganés Wissel Diego García voor Miguel de la Fuente Leganés
89' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Moncayola Osasuna
92' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Aimar Oroz Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Leganés
Opstellingen Osasuna - Leganés
De opstellingen van Osasuna en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Leganés

Osasuna en Leganés treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Leganés in de Primera División vond plaats op 27 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.