Nabeschouwing Real Betis - Girona (1-1) || Primera División 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Real Betis het donderdag 15 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Girona (1-1)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Real Betis en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Marc Bartra, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Girona kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Misehouy, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Betis - Girona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Real Betis Doelpunt Marc Bartra met assist van N. Fekir Real Betis 1-0
59' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor Pablo Fornals Real Betis
59' Wissel Real Betis Wissel A. Ezzalzouli voor Juanmi Real Betis
66' Wissel Girona Wissel J. Solís voor Oriol Romeu Girona
66' Wissel Girona Wissel Iker Almena voor Portu Girona
70' Wissel Real Betis Wissel E. Ávila voor Y. Herrera Real Betis
71' Wissel Girona Wissel G. Misehouy voor Aitor Ruibal Girona
72' Doelpunt Girona Doelpunt G. Misehouy met assist van Iker Almena Girona 1-1
77' Wissel Real Betis Wissel Sergi Altimira voor Marc Roca Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel J. Cardoso voor William Carvalho Real Betis
81' Wissel Girona Wissel L. Krejčí voor Abel Ruiz Girona
81' Wissel Girona Wissel C. Stuani voor Bryan Gil Girona
83' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Perraud Real Betis
87' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Aitor Ruibal Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Girona
Opstellingen Real Betis - Girona
De opstellingen van Real Betis en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Girona

Real Betis en Girona treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Girona in de Primera División vond plaats op 31 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Girona slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.