Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (2-2) || Primera División 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Villarreal het maandag 19 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villareal.

Via de Villarreal - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (2-2)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Villarreal en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Arnaut Danjuma, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marcos Llorente, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Koke kwam Villarreal in de 37e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Alexander Sørloth de 2-2 maakte voor Atlético Madrid.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Villarreal - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Yéremy Pino Villarreal
18' Doelpunt Villarreal Doelpunt Arnaut Danjuma met assist van Diego Conde Villarreal 1-0
20' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Marcos Llorente met assist van Antoine Griezmann Atlético Madrid 1-1
37' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt Koke Villarreal 2-1
40' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Robin Le Normand Atlético Madrid
43' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Pablo Barrios Atlético Madrid
50' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Alexander Sørloth met assist van Pablo Barrios Atlético Madrid 2-2
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Ángel Correa voor Alexander Sørloth Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel José María Giménez voor Axel Witsel Atlético Madrid
54' Wissel Atlético Madrid Wissel Nahuel Molina voor Reinildo Mandava Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodrigo de Paul voor Koke Atlético Madrid
71' Wissel Villarreal Wissel Nicolas Pépé voor Gerard Moreno Villarreal
71' Wissel Villarreal Wissel Ilias Akhomach voor Yéremy Pino Villarreal
71' Wissel Villarreal Wissel Pape Gueye voor Álex Baena Villarreal
78' Wissel Atlético Madrid Wissel Julián Álvarez voor Antoine Griezmann Atlético Madrid
79' Wissel Villarreal Wissel Ayoze Pérez voor Arnaut Danjuma Villarreal
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Samuel Lino Atlético Madrid
92' Wissel Villarreal Wissel Ramón Terrats voor Dani Parejo Villarreal
94' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Atlético Madrid
Opstellingen Villarreal - Atlético Madrid
De opstellingen van Villarreal en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Atlético Madrid

Villarreal en Atlético Madrid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 1 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Villarreal. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.