Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (2-1) || League One 2024/2025

Zaterdag 7 september 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Barnsley het zaterdag 7 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Davis Keillor-Dunn, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ruel Sotiriou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Adam Phillips zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Barnsley Doelpunt Davis Keillor-Dunn met assist van Luca Connell Barnsley 1-0
37' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Ruel Sotiriou met assist van Bryant Akono Bilongo Bristol Rovers 1-1
46' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Donovan Pines Barnsley
57' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Josh Earl Barnsley
62' Wissel Bristol Rovers Wissel Gatlin ODonkor voor Ruel Sotiriou Bristol Rovers
65' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Barry Cotter Barnsley 2-1
66' Wissel Barnsley Wissel Josh Benson voor Adam Phillips Barnsley
67' Wissel Bristol Rovers Wissel Lino Sousa voor Bryant Akono Bilongo Bristol Rovers
77' Wissel Bristol Rovers Wissel Kofi Shaw voor Grant Ward Bristol Rovers
78' Wissel Bristol Rovers Wissel Shaqai Forde voor Luke McCormick Bristol Rovers
78' Wissel Barnsley Wissel Kyran Lofthouse voor Barry Cotter Barnsley
78' Wissel Bristol Rovers Wissel Scott Sinclair voor Luke Thomas Bristol Rovers
88' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Davis Keillor-Dunn Barnsley
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Marc Roberts Barnsley
92' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Corey OKeeffe Barnsley
93' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Luca Connell Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol Rovers
Opstellingen Barnsley - Bristol Rovers
De opstellingen van Barnsley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.