Nabeschouwing Barnsley - Mansfield Town (1-2) || League One 2024/2025

Vrijdag 9 augustus 2024 - 21:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Barnsley het vrijdag 9 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Mansfield Town (1-2)

Het League One duel tussen Barnsley en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mansfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Stephen Quinn, waarmee Mansfield Town met 0-1 de leiding nam. Mansfield Town vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lee Gregory op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Luca Connell. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Mansfield Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Mansfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Stephen Quinn Mansfield Town 0-1
18' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Lee Gregory met assist van Keanu Baccus Mansfield Town 0-2
25' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Stephen Quinn Mansfield Town
26' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Georgie Gent Barnsley
32' Doelpunt Barnsley Doelpunt Luca Connell met assist van Adam Phillips Barnsley 1-2
59' Wissel Mansfield Town Wissel Hiram Boateng voor Stephen Quinn Mansfield Town
59' Wissel Mansfield Town Wissel Will Evans voor Lee Gregory Mansfield Town
61' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel Conor Hourihane voor Matthew Craig Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Max Watters Barnsley
66' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Christy Pym Mansfield Town
77' Wissel Barnsley Wissel Kyran Lofthouse voor Luca Connell Barnsley
79' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Josh Earl Barnsley
82' Wissel Mansfield Town Wissel Aaron Lewis voor Keanu Baccus Mansfield Town
92' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Tom Nichols Mansfield Town
90' Wissel Mansfield Town Wissel Tom Nichols voor Davis Keillor-Dunn Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Mansfield Town
Opstellingen Barnsley - Mansfield Town
De opstellingen van Barnsley en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.