Nabeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Barnsley het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2024/2025 wedstrijd tussen Barnsley en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Beryly Lubala, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stephen Humphrys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Richard Kone zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Barnsley nadat Marc Roberts in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Beryly Lubala met assist van Kieran Sadlier Wycombe Wanderers 0-1
54' Wissel Barnsley Wissel Stephen Humphrys voor Donovan Pines Barnsley
55' Wissel Barnsley Wissel Fabio Jaló voor Kyran Lofthouse Barnsley
58' Doelpunt Barnsley Doelpunt Stephen Humphrys met assist van Fabio Jaló Barnsley 1-1
59' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Fred Onyedinma voor Beryly Lubala Wycombe Wanderers
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Garath McCleary voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
63' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Fabio Jaló Barnsley
70' Wissel Barnsley Wissel Josh Benson voor Davis Keillor-Dunn Barnsley
75' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Caleb Taylor Wycombe Wanderers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Cameron Humphreys voor Tyreeq Bakinson Wycombe Wanderers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Kone voor Daniel Udoh Wycombe Wanderers
78' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Joe Low Wycombe Wanderers
85' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Richard Kone Wycombe Wanderers 1-2
89' Doelpunt Barnsley Doelpunt Marc Roberts Barnsley 2-2
95' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Richard Kone Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Wycombe Wanderers
Opstellingen Barnsley - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Barnsley en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.