Nabeschouwing Birmingham City - Huddersfield Town (1-0) || League One 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de League One 2024/2025 neemt Birmingham City het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Huddersfield Town (1-0)

Het League One duel tussen Birmingham City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Alfie May, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Birmingham City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Birmingham City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Birmingham City - Huddersfield Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Taylor Gardner-Hickman Birmingham City
46' Wissel Birmingham City Wissel Alfons Sampsted voor Taylor Gardner-Hickman Birmingham City
59' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Keshi Anderson Birmingham City
60' Wissel Huddersfield Town Wissel Josh Koroma voor Bojan Radulović Huddersfield Town
60' Wissel Huddersfield Town Wissel Freddie Ladapo voor Callum Marshall Huddersfield Town
61' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor David Kasumu Huddersfield Town
63' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Alfie May met assist van Jay Stansfield Birmingham City 1-0
63' Wissel Birmingham City Wissel Emil Hansson voor Keshi Anderson Birmingham City
66' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Krystian Bielik Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel Scott Wright voor Alfie May Birmingham City
77' Wissel Huddersfield Town Wissel Jonathan Hogg voor David Kasumu Huddersfield Town
77' Wissel Huddersfield Town Wissel Joe Hodge voor Tom Lees Huddersfield Town
85' Wissel Birmingham City Wissel Lyndon Dykes voor Jay Stansfield Birmingham City
89' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Ryan Allsop Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Huddersfield Town
Opstellingen Birmingham City - Huddersfield Town
De opstellingen van Birmingham City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.