Nabeschouwing Birmingham City - Wrexham (3-1) || League One 2024/2025

Maandag 16 september 2024 - 21:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Birmingham City het maandag 16 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Wrexham (3-1)

Het League One duel tussen Birmingham City en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wrexham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Jack Marriott. Birmingham City kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jay Stansfield, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Jay Stansfield zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Birmingham City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Birmingham City vergroot nadat Tomoki Iwata de 3-1 wist te scoren. In de 86e minuut moest Birmingham City verder met een man minder, nadat Krystian Bielik een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Birmingham City.

LIVE Birmingham City - Wrexham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Wrexham Doelpunt Jack Marriott met assist van Eoghan OConnell Wrexham 0-1
22' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Jay Stansfield Birmingham City 1-1
36' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Christoph Klarer Birmingham City
52' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Jay Stansfield met assist van Alex Cochrane Birmingham City 2-1
54' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Taylor Gardner-Hickman Birmingham City
59' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Tomoki Iwata met assist van Seung-Ho Paik Birmingham City 3-1
63' Wissel Wrexham Wissel Paul Mullin voor Jack Marriott Wrexham
63' Wissel Wrexham Wissel Steven Fletcher voor Ollie Palmer Wrexham
64' Wissel Birmingham City Wissel Alfons Sampsted voor Taylor Gardner-Hickman Birmingham City
64' Wissel Birmingham City Wissel Lyndon Dykes voor Alfie May Birmingham City
72' Wissel Birmingham City Wissel Keshi Anderson voor Emil Hansson Birmingham City
72' Wissel Wrexham Wissel Andy Cannon voor Oliver Rathbone Wrexham
72' Wissel Birmingham City Wissel Marc Leonard voor Jay Stansfield Birmingham City
81' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Krystian Bielik Birmingham City
81' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Andy Cannon Wrexham
81' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor James McClean Wrexham
82' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Keshi Anderson Birmingham City
82' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Paul Mullin Wrexham
84' Wissel Wrexham Wissel Jacob Mendy voor James McClean Wrexham
84' Wissel Wrexham Wissel Sebastian Revan voor Ryan Barnett Wrexham
86' Tweede gele kaart Birmingham City Tweede gele kaart voor Krystian Bielik Birmingham City
88' Wissel Birmingham City Wissel Ben Davies voor Tomoki Iwata Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Wrexham
Opstellingen Birmingham City - Wrexham
De opstellingen van Birmingham City en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wrexham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.