Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (1-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Blackpool het zaterdag 19 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley.

Via de Blackpool - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (1-2)

Het League One duel tussen Blackpool en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Davis Keillor-Dunn, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Oliver Casey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Marc Roberts zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Howard, waardoor Barnsley dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackpool - Barnsley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Casey Blackpool
27' Doelpunt Barnsley Doelpunt Davis Keillor-Dunn met assist van Jon Russell Barnsley 0-1
60' Wissel Blackpool Wissel Joshua Onomah voor Jordan Lawrence-Gabriel Blackpool
60' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Lee Evans Blackpool
60' Wissel Blackpool Wissel Matthew Pennington voor Dominic Ballard Blackpool
60' Wissel Blackpool Wissel Jordan Rhodes voor Elliot Embleton Blackpool
67' Wissel Barnsley Wissel Matthew Craig voor Jon Russell Barnsley
67' Wissel Barnsley Wissel Vimal Yoganathan voor Adam Phillips Barnsley
68' Doelpunt Blackpool Doelpunt Oliver Casey met assist van Lee Evans Blackpool 1-1
83' Wissel Blackpool Wissel Ashley Fletcher voor Albie Morgan Blackpool
92' Wissel Barnsley Wissel Donovan Pines voor Georgie Gent Barnsley
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Fabio Jaló Barnsley
92' Doelpunt Barnsley Doelpunt Marc Roberts met assist van Luca Connell Barnsley 1-2
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Barnsley
Opstellingen Blackpool - Barnsley
De opstellingen van Blackpool en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.