Nabeschouwing Bolton Wanderers - Exeter City (0-2) || League One 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de League One 2024/2025 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Exeter City (0-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Kami Doyle, waarmee Exeter City met 0-1 de leiding nam. Exeter City vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Millenic Alli op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Exeter City.

LIVE Bolton Wanderers - Exeter City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
23' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ricardo Bolton Wanderers
34' Doelpunt Exeter City Doelpunt Kami Doyle Exeter City 0-1
49' Doelpunt Exeter City Doelpunt Millenic Alli met assist van Josh Magennis Exeter City 0-2
53' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ilmari Niskanen Exeter City
54' Wissel Bolton Wanderers Wissel V. Adeboyejo voor J. McAtee Bolton Wanderers
54' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Matete voor J. Sheehan Bolton Wanderers
54' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Osei-Tutu voor S. Schön Bolton Wanderers
60' Wissel Exeter City Wissel Reece Cole voor Kami Doyle Exeter City
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Collins voor K. Dempsey Bolton Wanderers
66' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Johnston Bolton Wanderers
69' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Joseph Whitworth Exeter City
73' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor Jack Aitchison Exeter City
73' Wissel Exeter City Wissel Amani Richards voor Josh Magennis Exeter City
81' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Reece Cole Exeter City
87' Wissel Exeter City Wissel Sonny Cox voor Millenic Alli Exeter City
91' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Dacres-Cogley Bolton Wanderers
91' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Johnly Yfeko Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Exeter City
Opstellingen Bolton Wanderers - Exeter City
De opstellingen van Bolton Wanderers en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.